Veelgestelde vragen

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Check dan onderstaande informatie. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een e-mail naar contact@klubvan100.nl

Geven jullie een baangarantie?

Nee, garanties zijn er niet in het leven. We verwachten zeker een hoog slagingspercentage. Wat we je bovendien garanderen:

 • Onze onvoorwaardelijke inzet en begeleiding in die 100 dagen.
 • Méér zelfkennis, waardoor je in het vervolg betere resultaten behaalt. Voor de rest van je leven.
 • Veel waardevolle netwerkcontacten, die ook na 100 dagen jouw kansen op een baan vergroten.
 • Een aanzienlijke optimalisatie van je sollicitatievaardigheden en een perfect digitaal portfolio.
 • Een enorme energieboost en 100 dagen gezelschap van mensen die je wél begrijpen.

Kan ik in termijnen betalen?

De entreebijdrage van € 500,- betaal je vooraf en volledig. De uitstroombijdrage van € 1000,- mag je in twee termijnen voldoen.

Kan ik korting krijgen?

Nee, de investering die we vragen is nu (nog) niet kostendekkend. Voor ons ben jij, bij deze eerste ronde dé pionier om de “Klub van 100” succesvol neer te zetten. Wees je bewust, dat je investeert in je toekomst. Heb je zelf geen budget, denk dan eens aan:

 • Een actie waarbij je jouw netwerk inschakelt om je te helpen bij het financieren van je investering. Bedenk leuke tegenprestaties.
 • Een beroep doen op je (ex) werkgever.
 • Navraag doen bij je gemeente of het UWV of er subsidiemogelijkheden zijn.

Wat gebeurt er als ik na 30 dagen al een baan vind?

Dan reken we erop dat je op taart trakteert! We adviseren je toch het traject af te maken, omdat het je veel zelfkennis oplevert en een perfect digitaal portfolio. Je betaalt de volledige uitstroombijdrage, ook als het een baan is die voortvloeit uit een sollicitatie voordat je meedeed aan de “Klub van 100”.

Als ik na 110 dagen een baan vind, betaal ik dan de volledige uitstroombijdrage of slechts de helft?

We vinden het te gek als toch de volledige uitstroombijdrage betaalt. We nemen je dan op als erelid van de “Klub van 100”. Hoe fantastisch is het dat jij nu anderen inspireert in  hun zoektocht naar een nieuwe baan?

Tellen deze bijeenkomsten mee als verplichte sollicitatie-activiteit?

Binnen de “Klub van 100” voer je wekelijks activiteiten uit in de vorm van netwerkgesprekken en sollicitaties. Deze meld je in jouw digitale werkmap van het UWV. Bij twijfel: neem dan even contact op met jouw contactpersoon binnen het UWV.

Kan ik de kosten aftrekken van de belasting?

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig fiscaal aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij je huidige werkgever als daarbuiten. De exacte voorwaarden die de belastingdienst hieraan stelt zijn als volgt (bron: belastingdienst 2017):

 • De opleiding of studie (in dit geval: het coachingtraject) is gericht op uw huidige of toekomstige beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Hierbij doet u kennis op onder begeleiding of toezicht (in dit geval: onder begeleiding van de coach).
 • U krijgt geen studiefinanciering.
 • Uw totale kosten zijn hoger dan de drempel van 250 euro inclusief btw.

Voorbeeld: bij het particuliere uurtarief van een senior coach van 99 euro per uur betekent dit dat de kosten al na ca. 2,5 uur coaching volledig aftrekbaar zijn. Concreet houdt dit in dat u boven de 250 euro 36,55%, 40,8% of zelfs 52% bespaart op de kosten van uw coachingtraject, afhankelijk van in welke belastingschijf uw inkomen valt. Rekenvoorbeeld: uw coachingtraject duurt 10 uur, normaal kost dit 990 euro. Voert u de kosten voor het coachingtraject op als studiekosten dan kost het coachingtraject u bij een belastingpercentage van 40,8% slechts 688,08 euro, een besparing van 301,92 euro! In dit rekenvoorbeeld betaalt u dus slechts 68,81 per uur.

Belangrijk: omdat “Klub van 100” niet de begunstigde is van de belastingaftrek kunnen wij geen garanties geven over de toepasbaarheid in jouw situatie. Neem bij twijfel contact op met jouw belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst. Heb je zelf geen belastingadviseur? Laat het ons dan weten. We verwijzen je dan door naar één van de partners van de “Klub van 100”. Wil je bebruik maken van deze regeling? Geef dit dan vooraf aan, zodat we de factuur voor je aan kunnen passen.

Ik zoek geen baan, maar draag deze Klub een warm hart toe. Wat kan ik doen om dit unieke concept te ondersteunen?

Wat bijzonder dat je de ”Klub van 100” een warm hart toedraagt. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en waar jij de link en/of meerwaarde ziet van jouw dienst of product. Neem even contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan!
Ja, ik doe mee

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht