Kandidaten in de kijker

Toon Bouhuis

Als mensgerichte Operationeel / Logistiek Manager zijn optimalisatie van werkprocessen, procedures en de werkwijze van medewerkers steeds het uitgangspunt van zijn resultaatgerichte aanpak. Weerstand ten aanzien van koerswijzigingen buigt Toon om door oprecht te luisteren en zichzelf te verdiepen in de denkwijze van zijn medewerkers en hun manier van handelen.

Mens- en resultaatgericht werken is voor hem altijd het vertrekpunt, vol enthousiasme en gedrevenheid met respect voor de relatie. Om tot een concrete aanpak te komen fungeert Toon als direct, kritisch luisterende gesprekspartner. Niet uitgaan van problemen: kijken naar wat er bereikt moet worden. Doelen stellen, dat geeft beweging, dat leidt tot resultaten.

Door dienend leiderschap stimuleert hij zelfsturing binnen een team én bevordert hij het werkplezier waardoor organisatiedoelen sneller bereikt worden.
Toon is een uitgesproken verbinder en schakelt makkelijk tussen het strategische en operationele niveau.

Toon is (nog) woonachtig in Nijmegen, hij beschikt over eigen vervoer en is per direct fulltime beschikbaar. We zijn op zoek naar een functie als Operationeel – Logistiek Manager.
Heb jij de gouden tip? Zie jij aansluiting in het profiel van Toon? Stuur dan een mail naar contact@klubvan100.nl

Joycet Reinders

Als professionele steun en toeverlaat loopt het aanmoedigen tot zelfstandigheid, het zoeken en vinden van concrete maatwerkoplossingen en het streven naar steeds beter worden als een rode draad door het curriculum vitae van Joycet.

Joycet is mensgericht en op de werkvloer weet zij haar kennis en ervaring op een positieve manier over te dragen. Met haar klantgerichte, betrokken en hands-on werkmentaliteit pakt zij efficiënt zowel eenvoudige als complexe dossiers op.

Joycet draagt daarmee bij aan een daling van de werkdruk en aan een stijging van de klanttevredenheid. Joycet is een spontane, hartelijke persoonlijkheid en zich onderscheidt met een sterk gevoel voor resultaat, kwaliteit en klanttevredenheid.

Joycet is woonachtig in Amersfoort, zij beschikt over eigen vervoer en is per direct beschikbaar voor 24-32 uur, We zijn op zoek naar een functie als WMO Consulent. Heb jij de gouden tip? Zie jij aansluiting in het profiel van Joycet? Stuur dan een mail naar contact@klubvan100.nl

Frits Beckerman

MAAK KENNIS MET…
Pionier @Frits Beckerman
Als gedreven projectmanager/kwartiermaker is het overdragen van kennis en kunde, het borgen van de kwaliteit de gezamenlijke winst. Door anderen te stimuleren naar zelfredzaamheid, zelfwerkzaamheid en het maken van fouten, realiseert hij een kosten- en tijdsbesparing.

Teams en/of organisaties begeleiden en ondersteunen bij het verbeteren van hun resultaten; dat krijgt Frits als oplossingsgerichte projectmanager/kwartiermaker voor elkaar. Om de vaart in een proces te houden en te voorkomen dat het stagneert, stuurt hij doelgericht aan op het gezamenlijk belang. Zijn ervaring is dat samen realistische doelen stellen méér betrokkenheid en motivatie oplevert, dan een lat die onhaalbaar hoog ligt.

Vanuit de organisatie is Frits continu bezig om medewerkers inzicht te geven in de wijze waarop zij bijdragen aan het geheel. Door rust uit te stralen en ruimte voor eigen inbreng te bieden is hij in staat om draagvlak te creëren, voor welke gewenste verandering dan ook.

Frits is staat om verschillende zaken naast elkaar te managen. Hoe drukker hij het heeft, hoe meer hij in zijn element ben. Met zijn organisatietalent, heb je aan hem een goede deadlinebewaker. Frits weet anderen op een vriendelijke en tactvolle manier te stimuleren om de afgesproken deadlines te behalen.

Mens- en resultaatgericht werken is voor hem altijd het vertrekpunt, vol enthousiasme en gedrevenheid met respect voor de relatie. Frits fungeert als onafhankelijke sociale verbinder voor organisaties met aandacht voor de ontwikkeling van mens en maatschappij.

Frits is woonachtig in Veenendaal, hij beschikt over eigen vervoer en is per direct fulltime beschikbaar, We zijn op zoek naar een functie als Projectmanager -Kwartiermaker. Heb jij de gouden tip? Zie jij aansluiting in het profiel van Frits? Stuur dan een mail naar contact@klubvan100.nl

#andersdenken #samendoen #projectmanagement

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht